Alpha Activity

Alpha Activity Oy on dynaaminen liikuntaan, urheiluun ja hyvinvoinnin edistämiseen painottuva yritys. Toteutamme tapahtumat ''avaimet käteen'' -periaatteella, vaivattomasti ja ammattitaidolla.

 

Haluamme tarjota ........


image

Keitä me olemme


Yhtiökumppanuuttamme voisi hieman kliseisesti kuvata toteamalla erilaisten ominaisuuksien ja taustojen tukevan toinen toisiaan sekä vahvistavan yrityksemme kompetenssia.

Jukka:

Olen liikkunut lapsesta saakka erityisesti eri pallopelien parissa. Nykyään vieläkin monipuolisemmin, myös hiihtäen ja pyöräillen. Liikunta antaa minulle energiaa päiviin ja on yksi tärkeä osa omaa hyvinvointia, joka luo mahtavan perustan sille, että pystyn olemaan parhaimmillani työssäni ja perheeni parissa."

image

Mira:

"Liikunta on aina kuulunut olennaisena osana elämääni. 1980-luvun lapsuuden maisemissa juostiin kavereiden    kanssa pitkin pihoja ja metsiä, kirkonrotta ym. pihaleikit olivat vahvasti arjessa mukana. Lapsuuden liikunnalliset harrastukset, baletti ja ratsastus, jäivät teinivuosina ja sittemmin kuvioihin tulivat mm. juokseminen ja tennis. Liikun, koska siitä tulee hyvä olo. Juoksulenkin aikana sekavat ajatukset jäsentyvät ja negatiivinen energia katoaa. Onhan siinnä myös se hyvä puoli, että kunto kohenee ja kroppa pysyy kuosissa.

Kuitenkin, tuloksia ja pärjäämistä tärkeämpää on hyvä fiilis – jos tekeminen alkaa mennä liian vakavaksi niin  puhallan pelin poikki. Lähtökohtaisesti tavoite on pitää huolta hyvinvoinnista ja nauttia !"

image